Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

«Πάτερ, το καράβι πάει στα βράχια, τι κάνουμε;»





Aδέρφια… είναι επιτακτική ανάγκη να συντονιστούμε και να δράσουμε για τις επώδυνες μέρες που θα …

Η επιγραφή-προφητεία στον τάφο του Αγίου Κωνσταντίνου.




Η επιγραφή που βρέθηκε πάνω στον τάφο του Μεγάλου Κωνσταντίνου, προφητεύει πρώτα την πτώση της Κωνσταντινούπολης και αργότερα την επιστροφή των Ελλήνων στην Πόλη. Το κείμενο αποκωδικοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Γεννάδιο Σχολάριο το 1440. Ο Τάφος βρίσκεται στον Ναό των Αγίων Αποστόλων στην Πόλη.
Η προφητεία έχει ως εξής:

Ερντογάν ο «πορθητής» της Ιερουσαλήμ και τα σχέδια για τον Τρίτο Ναό

Την δόξα του μεγάλου μουσουλμάνου κατακτητή Σαλαντίν,
οι στρατιές του οποίου νίκησαν  τους Σταυροφόρους σε μάχη κατά παράταξη στη Γαλιλαία...




Την δόξα του μεγάλου μουσουλμάνου κατακτητή Σαλαντίν,  οι στρατιές του οποίου νίκησαν  τους Σταυροφόρους σε μάχη κατά παράταξη στη Γαλιλαία, κατακτώντας την Ιερουσαλήμ, «ζήλεψε» ο Ρ. Ν . Ερντογάν,  και θέλει να επαναλάβει μια νέα μουσουλμανική εκστρατεία κατά της πόλης του σημερινού  Ισραήλ !!!, για να «απελευθερώσει» το Τέμενος Αλ –Ακτσά που βεβηλώνεται συνεχώς από τους Ισραηλινούς, σύμφωνα με τον ίδιο  .


ΣΟΣ: "ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΙΕΒΟ"

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015

ΣΟΣ: "ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΙΕΒΟ"ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ !!!



Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ




Ένα γεγονός δόξας και χαράς που ολοκληρώνει την Πασχαλινή περίοδο είναι η Ανάληψη του Χριστού μας στους ουρανούς. Έρχεται η στιγμή που ο Νικητής του θανάτου δείχνει τον τελικό προορισμό του ανθρώπου. Μέσα σε μία υπερκόσμια δόξα ο Κύριος αποχαιρετά την ανθρωπότητα και επιστρέφει στον ουρανό. Τέλειος Θεός και τέλειος άνθρωπος σπαργανώνεται ως βρέφος στη Βηθλεέμ.Ως Θεάνθρωπος ζει τα τριάντα τρία χρόνια Του πάνω στη γη, διδάσκει, θαυματουργεί, ευεργετεί, αποκαλύπτεται, αποκρύπτεται, διαλέγεται, σιωπά, χαίρεται, δακρύζει, πονάει, προδίδεται, ματώνει, σκανδαλίζει, συγχωρεί, πεθαίνει, ανασταίνεται και αναστημένος δεν εξαφανίζεται, αλλά ζει και φανερώνεται άλλοτε καθαρά και άλλοτε «εν ετέρα μορφή», για να καταλήξει που; Γιατί όλ’ αυτά; Γιατί φοράει τη σάρκα μας ο Θεός; Γιατί ντύνει την υπέρφορτη λαμπρότητα της Θεότητός Του με την παχυλότητα του ανθρωπίνου σώματος; Γιατί κάνει φίλους Του εμάς, που είμαστε έτοιμοι με κάθε ευκαιρία να Τον προδώσουμε; Όλ’ αυτά τα κάνει ο Χριστός για να καταλήξει στο μεγάλο γεγονός της Αναλήψεως.

"ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ"




Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης αναφέρει ότι ο Άγιος Ανδρέας έγραψε πολλές προφητείες οι οποίες δεν εκδόθηκαν ποτέ και βρίσκονται στην Μονή Iβήρων!!!


Αρχές των ωδίνων
  Κάποιος πιστός, στο όνομα Επιφάνιος, συναντήθηκε κάποτε με τον όσιο και τον πήρε σπίτι του, με σκοπό να ξεκουραστεί για μια τουλάχιστον εβδομάδα απ’ τους πολλούς κόπους. Κάθισαν κάπου μόνοι τους και ο νέος άρχισε να τον ερωτά:
-   Πως θα γίνει το τέλος του κόσμου; Τι είναι «αι αρχαί των ωδίνων» και πότε θα γίνουν; Από που θα καταλάβουν οι άνθρωποι ότι πλησιάζει η συντέλεια, και ποια θα είναι τα σημάδια που θα τη φανερώνουν; Ποιο τέλος θα έχει η Πόλις μας (Κωνσταντινούπολη), αυτή η νέα Ιερουσαλήμ; Τι θα γίνουν οι σεβάσμιοι ναοί; Τι θα γίνουν οι θείοι σταυροί, οι άγιες εικόνες και τα ιερά βιβλία; Που θα ασφαλισθούν τα λείψανα των αγίων; Εξήγησέ μου, σε παρακαλώ! Ξέρω ότι για σένα και τους αγίους, που είναι όμοιοι μ’ εσένα, είπε ο Θεός: «Υμίν δέδοται γνώναι τα μυστήρια της βασιλείας των ουρανών». Πόσο μάλιστα τα μυστήρια του κόσμου!
-   Η Πόλης αυτή, αποκρίθηκε ο μακάριος, που κατέχει τα πρωτεία ανάμεσα σε πολλές άλλες πόλεις και έθνη, θα μείνει απόρθητη και ελεύθερη. Τη φυλάει η Θεοτόκος «εν τη σκέπη των πτερύγων της», και με τις πρεσβείες της θα παραμείνει άτρωτη. Πολλά έθνη θα πολιορκήσουν τα τείχη της, αλλά η δύναμίς τους θα συντριβή, και θ’ αναχωρήσουν ντροπιασμένα. Απ’ αυτή θα πλουτίσουν πολλοί και θα απολαύσουν τα αγαθά της.
Ωστόσο  κάποια προφητεία λέει ότι θα την αλώσουν οι Αγαρηνοί και θα σφάξουν με το μαχαίρι τους πλήθους λαού. Εγώ όμως πιστεύω ότι θα εισορμήσει και το ξανθό γένος, του οποίου η ονομασία αρχίζει από το δέκατο έβδομο γράμμα της αλφαβήτου (Ρ). Θα μπει λοιπόν και θα κατακόψει, και θα στρώσει τους αμαρτωλούς στο έδαφος. Αλλοίμονό του όμως από τα δύο ομογενή έθνη. Τα όπλα τους θα είναι γρήγορα σαν τον άνεμο, και καταστροφικά σαν κοφτερό δρεπάνι, που κόβει το θέρος τα γεννήματα. Τα όπλα αυτά δεν θα αναχαιτίζονται, αλλ’ όμως μετά θα διαλύονται.