Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

"ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟΥΡΚΙΑ"

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβ 2016
Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ & Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.


Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Γράψαμε το 2014 και το 2015 για το πρόβλημα που βλέπαμε ότι έρχεται με τους Μετανάστες.Σήμερα,που έχουμε μπει στο Τριώδιο και βαδίζουμε προς το Πάσχα,έχουμε την ευθύνη να τα ξαναγράψουμε, για τελευταία ίσως φορά,αφού η πραγματικότητα φέρνει την Ελλάδα στο τελευταίο στάδιο της ανεξαρτησίας της.Δυστυχώς αν ούτε αυτή την Σαρακοστή δεν υπάρξει γενική νηστεία και γενική Μετανοία,δυστυχώς η Ελλάδα θα συρρικνωθεί εκ των έσω....
Τα σύνορα έκλεισαν στην Ειδομένη, από τα Σκόπια και προφανώς βγαίνουμε από τη Συνθήκη του Σέγκεν.Η Ελλάδα γίνεται σταδιακά αποθήκη Μουσουλμάνικων ψυχών.Λύσεις δεν υπάρχουν ή αυτές που θα υπάρξουν θα είναι ενάντια στον Ελληνικό λαό.Ας δούμε όμως καλύτερα τι έγραψαν παλαιότερα οι Γεροντάδες/ισες  πάνω στο Μεταναστευτικό πρόβλημα,ποιές λύσεις έβλεπαν ότι θα δωθούν και τι τελικά θα γίνει με την χώρα μας.

"ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(ΡΕΜΠΕΛΟ) ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ) - ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΡΩΣΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ"


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

"ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ..."